Despre Noi

 

                                                                     dvr supraveghere video

 

 

                                    MISIUNEA NOASTRA  
despre noi

Aceea de a oferi solutii profesionale la nevoile dumneavoastra de siguranta, o analiza de risc elaborata, tehnologii de ultima generatie la un raport optim investitie-reducere risc. Ne adresam clientilor pentru care calitatea e prioritara, celor care doresc sisteme eficiente de control si securitate la preturi accesibile, flexibilitate si atentie pentru detaliu.
Ne concentram atentia pentru a oferi solutii complete pentru sisteme integrate de securitate profesionale (proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarma si semnalizare la efractie, sistemelor de supraveghere video, sistemelor de detectie si avertizare la incendiu, control acces, etc.). Punem la dispozitia dumneavoastra servicii de consultanta, proiectare, executie si service de cea mai inalta calitate.

     
           CE OFERIM         
supraveghere video IP
 • Intocmire documentatii tehnice pentru avizare IGPR (Analiza de risc la securitate fizica si Proiect tehnic);
 • Societatea noastra nu subcontracteaza alte societati pentru efectuarea lucrarilor de proiectare/instalare/mentenanta, asigurand astfel confidentialitatea datelor;
 • Verificarea periodica a sistemelor de securitate;
 • Interventii tehnice la cerere;
 • Actionarea sistemelor de la distanta prin intermediul unui modul IP (programare, armare/dezarmare, adaugare/stergere coduri, actionare usi de la distanta);
 • Monitorizare tehnica de la distanta in permanenta;
 • Instalare sisteme de supraveghere video conventionale HD sau IP;
 • Asigurare de raspundere civila in cazul nefunctionalitatii sistemelor de securitate.

 

 

 

PORTOFOLIU CLIENTI: Hale industriale, Sali de evenimente, Spitale, Scoli, Institutii de interes public, etc.

portofoliu

 

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL este autorizata ISO 9001 2015 si are experienta necesara pentru a implementa si integra sisteme de securitate adaptate oricarui spatiu comercial si rezidential.

 1. Sisteme complete de securitate (sisteme de detectie si avertizare la efractie, sisteme profesionale de supraveghere video, sisteme de control acces, sisteme integrate de securitate, etc.);
 2. Instalatii de detectie si alarmare la incendiu;
 3. Sisteme de desfumare si ventilatie;
 4. Instalatii electrice exterioare/interioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV.

Judetele in care ne desfasuram activitatea sunt: Arges, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Valcea, Brasov, Sibiu, Dambovita si nu numai.

Firma dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in avantajul acestora.

Ne-am inceput activitatea cu lucrari de mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus aportul de incredere care sa ne recomande pentru noi colaborari. despre noi

Capacitatea de a ne adapta cu rapiditate cerintelor in continua schimbare ale clientilor si, in general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a oferit posibilitatea contractarii de lucrari cu un grad sporit de dificultate prin utilizarea de materiale si tehnologii noi.

Suntem un partener de incredere, care ofera clientilor sai produse si servicii de inalta calitate, incepand cu analiza de risc, proiectare, instalare si intretinere.

Vrem sa intelegem nevoile clientilor la un alt nivel – mai presus de obiceiul de consum sau cumparare. 

 

Alegeti solutii profesionale, proiectate pentru dumneavoastra!

 

solicitare oferta