MENTENANTA SISTEME SECURITATE

 

mentenanta securitate

 

Detineti o afacere si doriti ca sistemele de securitate sa functioneze in parametrii optimi?

 

Noi va oferim posibilitatea incheierii unui contract de mentenanta pentru sistemele de securitate de care dispuneti.

Specialistii nostri va ofera o gama completa de servicii, de la proiectare pana la instalare si mentenanta, pentru sisteme la cheie.

Dorim o colaborare de lunga durata, nivelul ridicat de calitate al serviciilor oferite fiind garantia acestei colaborari.

Oferim servicii de mentenanta preventiva, corectiva si periodica, preluand responsabilitatile beneficiarului privind intretinerea instalatiilor si echipamentelor sistemului. Prin garantiile oferite, ne angajam sa asiguram buna functionare a instalatiilor si echipamentelor montate prin intretinerea tehnica curenta (mentenanta preventiva si periodica) si prin corectarea erorilor sistemelor (mentenanta corectiva).

Compania noastră are capacitatea să își desfășoare activitatea pe tot terioriul României, având deja în derulare contracte de service periodice cu beneficiari de renume.

Pentru mai multe detalii vizualizati prezentarea de mai jos si contactati-ne. contact

Pentru o funcționare corecta a sistemelor de securitate este nevoie de o verificare periodica a componentelor, se testeaza functionalitatea si performantele echipamentelor.

 

In ce consta mentenanta sistemelor de securitate?

Functionarea corecta a unui sistem de securitate (supraveghere video, detectie efractie, securitate perimetrala, control acces, interfonie, detectie incendiu, alarmare si evacuare, desfumare, stingere incendiu) necesita o inspectie periodica, iar aceasta poate fi asigurata prin incheierea unui contract de mentenanta si service, astfel incat orice defectiune aparuta sa fie remediata in cel mai scurt timp posibil.

Imediat dupa receptia sistemului trebuie incheiat un contract de mentenanta intre proprietarul cladirii si firma autorizata si specializata in lucrari de intretinere a sistemelor de detectie incendiu si efractie.

Mentenanta presupune evaluarea periodica a echipamentelor/sistemelor pentru a detecta potentiale probleme si interventiile necesare de prevenire a degradarii conditiilor de functionare.

 

Ce riscuri elimin prin serviciul de mentenanta?

  • Preintampinarea eventualelor defectiuni
  • Asigurarea bunei functionari a echipamentelor
  • Reducerea timpilor rezultati in urma defectarii echipamentelor si sistemelor
  • Prelungirea duratei de viata si a perioadei de exploatare pentru echipamentele si sistemele de securitate
  • Utilizarea optima si la capacitati maxime a echipamentelor
  • Reducerea costurilor cu reparatiile/inlocuirea echipamentelor

 

De ce sa ne alegeti pe noi?

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL ofera servicii de mentenanta periodica, asigurand buna functionare a instalatiilor si echipamentelor montate.

Firma noastra are capacitatea sa isi desfasoare activitatea in mai multe judete, avand deja in derulare contracte de service periodice cu beneficiari de renume.