NEW Protejare obiectiv cu ceata de securitate

 

sisteme de securitate cu ceata

 

 

Utilizarea tunului de ceata reprezinta un progres pentru serviciile de monitorizare. Scopul sistemului de securitate cu ceata este de a reduce vizibilitatea in spatiul protejat, prin folosirea unei ceti non-toxice, astfel incat sa fie creata o bariera fizica intre infractor si tinta infractorului. Ceata are o densitate ridicata, este inofensiva si a fost dezvoltata exclusiv pentru scopuri de securitate.

 

Avantaje pentru a alege un sistem de securitate cu ceata

 
Protectie imediata

Tunul de ceata va umple in cateva secunde  spatiul protejat cu o ceata densa de securitate 

Eficacitate

Sistemul de securitate cu ceata este cea mai eficienta metoda de prevenire a spargerilor si jafurilor 

Inofensiv

Ceata de securitate nu lasa reziduuri si este complet inofensiva pentru oameni si animale

Investitie buna

Sistemul de securitate cu ceata este o investitie cu costuri reduse de operare, ofera amortizare rapida a investitiei si se livreaza cu garantie pana la 5 ani.

Tine hotii la distanta

Sistemul de securitate cu ceata tine hotii la distanta pana la o ora – timp pentru ca echipajul de interventie sa soseasca.

Sistem flexibil

Tunurile de ceata au un design modern, iar unele modele pot fi montate ascuns in spatele unui perete sau deasupra tavanului

 

ceata                          detector de ceata

 

Concept flexibil, design modern

 

Sistemul de protecție cu ceata este un sistem inovativ si eficient fiind o solutie de securitate activa ce asigura protectia fizica reala a bunurilor si valorilor din primul moment al efractiei sau jafului. 

Tunul de ceata poate fi integrat cu orice model de sistem de alarma la efractie, ofera protectie continua, 24h/24h cu un consum energetic redus.

Odata declansat, tunul de ceata protejeaza obiectivul si mentine ceata densa pana la sosirea echipajului de interventie. Daca infractorul intra din nou in obiectiv, tunul de ceata se activeaza din nou.

Datorita eficientei lor, sistemele cu ceata sunt utile pentru sedii de companii, magazine de bijuterii, case de amanet, case de schimb valutar, supermarketuri, statii de alimentare carburanti, hale industriale si orice alte obiective cu bunuri de valoare ridicata.

 

 

protectie cu ceata  

 

Intrebari?

contact

Noi iti stam la dispozitie