PROIECTARE SISTEME SECURITATE

sisteme_supraveghere

 

Servicii profesionale de proiectare

 

Pornind de la stabilirea nevoilor pana la identificarea riscurilor colaboram impreuna cu tine pentru a proiecta un sistem de securitate potrivit cerintelor si bugetului tau.

Va punem la dispozitie servicii complete de proiectare pentru sisteme de securitate si sisteme de detectie/alarmare in caz de incendiu pentru orice tip de obiectiv: rezidential, comercial sau industrial.

Complexitatea unui sistem de securitate poate fi determinata printr-o analiza amanuntita a obiectivului protejat.

Oferta noastra include servicii de:

  • proiectare sisteme de securitate integrate
  • proiectare sisteme de alarma
  • proiectare sisteme de supraveghere video
  • proiectare sisteme de control acces
  • proiectare sisteme de securitate perimetrale
  • proiectare sisteme antifurt magazine
  • proiectare sisteme detectie incendii

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL  efectueaza proiectarea sistemelor de securitate plecand de la o analiza obiectiva a nevoilor de siguranta.
Odata stabilite solutiile tehnice si ogranizatorice, se va intocmi proiectului. Acesta este un document necesar pentru inceperea si desfasurarea lucrarilor de montaj al echipamentelor.

In cadrul activitații de proiectare, firma noastra utilizeaza instrumente performante si programe speciale de proiectare si integrare a echipamentelor sistemelor de securitate si comunicatie.

Pentru fiecare obiectiv in parte, analizam si proiectam solutii de securitate in functie de necesitatile de securitate si cerintele clientilor. Dimensionam adecvat necesitatea fizica, tehnologica si factorul uman implicat in scopul securizarii eficiente a obiectivului prin optimizarea costurilor. Cel mai important indicator al succesului nostru il constituie increderea clientului.

 

Vrei siguranta garantata? Proiectam sisteme de securitate la preturi accesibile!

Incepe proiectul de securitate azi! Contacteaza-ne!

sisteme securitate