SISTEME DE ALARMARE LA EFRACTIE

Image result for sisteme securitate

Cauti un sistem de alarma eficient?

La noi gasesti o gama variata de modele la cele mai bune preturi.

 

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL  asigura o varietate de sisteme de securitate pentru spatii comerciale, industriale, concepute special pentru aplicație. Acestea sunt instalate prin utilizarea echipamentelor profesionale cu grad ridicat de securitate, astfel incat sa indeplineasca cerintele beneficiarului.  

Sistemele sunt instalate utilizand echipamente de control de la producatori renumiti, impreuna cu o gama larga de tehnologii de detectare si semnalizare.

Un lucru important este faptul ca sistemele de alarma antiefractie si componentele lor sunt clasificate prin grade, pentru a indica nivelul de securitate oferit. 

Un sistem antiefractie trebuie sa includa o serie de componente:

– Centrala de detectie si alarmare, prevazuta cu software de operare propriu si elemente de armare/dezarmare locale;
– Detectoare de prezenta pentru interior si exterior, cu posibilitatea reglarii sensibilitatii de detectie la perturbatii electromagnetice;
– Contacte magnetice folosite pentru protejarea usilor si ferestrelor, asigurand o protectie perimetrala;
– Tastatura permite armarea/dezarmarea intregului sistem, pentru programarea centralei, pentru comenzi speciale, pentru afisarea starii sistemului;
– Sisteme de avertizare audio si optice;
– Elemente de alarmare la distanta – comunicator telefonic, interfata de conectare la dispeceratul de supraveghere;
– Acumulatori ce mentin sistemul in functiune dupa caderea sursei de energie electrica in functie de consumul sistemului si de capacitatea acumulatorilor.