SISTEME CONTROL ACCES SI PONTAJ

control acces dahua

 

Aceste sisteme reprezinta o metoda de securitate utila, un instrument pentru managementul resurselor umane dintr-o organizatie, care permite gestionarea automata a intrarilor/iesirilor persoanelor in/din anumite zone numite de securitate. Cu ajutorul acestui sistem se poate realiza vizualizarea in timp real, se pot defini zonele de acces pentru fiecare persoana si intervalele de timp in care aceasta va avea acces. Sistemele de control acces sau pontaj pot fi cu cartela sau biometrice (amprenta, facial).

Putem controla accesul folosind o serie de sisteme de la cei mai importanti producatori, de la o singura usa la un nor in retea si un sistem bazat pe PC.

TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL  va ofera sistemul cel mai potrivit pentru necesitatile dumneavoastra si mediul in care va functiona.

Sistemele noastre pot fi extinse cu module suplimentare pentru vizitatori, crearea id-urilor foto, timp si prezenta. 

Sistemele noastre de control al accesului pot fi legate si de portile si barierele automate. Aplicatiile in care sunt folosite sistemele de control acces: cladiri industriale, cladiri rezidentiale, birouri,  parcari, hoteluri, banci, etc.

Sistemul de control acces are urmatoarele componente:
– Persoanele cu drept de acces;
– Legitimatie de acces;
– Cititoarele;
– Elementele de blocare a accesului;
– Calea de transmitere a informatiilor;
– Panoul de control acces.