SISTEME INTEGRATE DE SECURITATE


Software-ul VENO permite conectarea mai multor sisteme de securitate ale diferiților producători: sistem de supraveghere video, alarmă de intruziune, alarmă de incendiu, control acces și alte sisteme. VENO este compatibil cu următoarele dispozitive: VENO, NOVUS, KaDe, Polon-Alfa, DSC, Satel, Kantech, Moxa I / O, Siemens, Hartmann Systems, TEXECOM.
O INTERFAȚĂ COMUNĂ PENTRU TOATE SISTEMELE Un software de management garantează: o mai mare eficiență a gestionării siguranței în cadrul instalației o interfață comună și o notificare standardizată de alarmă datele colectate simultan de la toate dispozitivele și instalațiile Interfața software-ului VENO este clară și vizual lustruită. Acesta este conceput pentru a maximiza ușurința de utilizare a operatorului. O operație „drag and drop” convenabilă permite configurarea facilă a modului VENO în modul de editare. În plus, icoanele mari fac ca lucrul pe ecranul tactil să devină mai eficient. De asemenea, este posibil să lucrați simultan pe mai multe monitoare.

ALIMENTARE NOTIFICARE Verificarea și controlul alarmei care intră din toate sistemele. Notificările de alarmă apar în bara de sus cu informații detaliate despre sistemul în cauză și de dispozitivul de la care acesta a venit. Excluderea unei situații în care notificarea este ratată – alarma este indicată prin mutarea la panoul specific, schimbarea culorii și pâlpâirea unei pictograme. Alarmă dispare după confirmarea de către operator. COMENTAREA LA FIECARE ALARMĂ – este posibil să se stabilească o necesitate de a adăuga comentariul operatorului la alarma afișată, astfel încât alarma să nu dispară decât dacă se va adăuga comentariul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 VIZUALIZAREA FACILITĂȚII Lucrul cu software-ul VENO începe cu implementarea unei vizualizări multi-nivel a facilității monitorizate de către un administrator. Nivelul detaliilor de vizualizare este determinat de nevoile și preferințele administratorului – VENO nu impune restricții. În funcție de privilegiile stabilite de administrator, operatorul poate avea acces la toate facilitățile sau la cele selectate în întreaga instalație. Adăugarea hărților, a planurilor 2D, a vizualizărilor 3D sau a facilității fotografiei. Posibilitatea de a încărca o imagine a întregului complex de clădiri, precum și anumite clădiri, etaje și camere Iconi interactive – bibliotecă de icoane pentru aranjarea în vizualizare și cu posibilitatea de a adăuga pictograme individuale. NAVIGAȚIE – Navigare convenabilă a vizualizării facilității datorită previzualizării întregi a ecranului și posibila mărire și micșorare a părților ecranului selectate din același panou. Datorită icoanelor interactive, operatorul poate vedea pe o singură vizualizare toate dispozitivele care lucrează în CCTV, alarma de incendiu, alarmă de intruder, sisteme de control al accesului și altele, astfel încât munca sa devine mai ușoară. Icoanele pot fi alese dintr-o bibliotecă pregătită sau operatorul poate adăuga propriile sale.

ALERTE PRIN APLICAREA CLIENTULUI, E-MAIL SAU SMS În funcție de nevoile și setările administratorului, notificările de alarmă pot fi trimise numai centrului local de monitorizare, grupului selectat de operatori sau tuturor acestora. Informațiile de alarmă pot fi de asemenea trimise prin e-mail sau SMS personalului adecvat, de ex. administratorul de sistem sau persoana care gestionează starea tehnică a instalației